MPC LUXURIOUS SERVICES

OVERZICHT

VALET, HUWELIJK
VALET, HUWELIJK
VALET, HUWELIJK En diverse evenementen
De grote dag nadert en u heeft nog geen uw luxe auto geboekt? Discreet en professioneel, onze chauffeurs dragen graag bij aan uw grotere evenementen.
PRIVÉ-CHAUFFEURSDIENST
PRIVÉ-CHAUFFEURSDIENST
PRIVÉ-CHAUFFEURSDIENST Wij willen uw voorkeurspartner op lange termijn zijn
U wilt profiteren van de hulp van een chauffeur tijdens een nacht of een reis. Wij bieden een kwaliteitsvolle chauffeursdienst, met of zonder voertuig. Een Rolls-Royce kan gehuurd worden voor elke gelegenheid.
VEILIGHEIDSDIENST
VEILIGHEIDSDIENST
VEILIGHEIDSDIENST Begroet uw VIP-klanten op een veilige manier
U kunt vertrouwen op onze ervaren chauffeurs om uw VIP veilig te brengen waar u wilt. Hoffelijk en respectvol, onze medewerkers garanderen ongehinderde ritten. Vertrouwelijkheid gegarandeerd!
TRANSFERT VAN/NAAR EEN LUCHTHAVEN
TRANSFERT VAN/NAAR EEN LUCHTHAVEN
TRANSFERT VAN/NAAR EEN LUCHTHAVEN of een station
MPC Services is ook het ideale alternatief voor de taxi. Concreet verzorgen wij uw professionele pendeldienst van/naar de luchthaven of het treinstation. Onze professionele chauffeurs staan bij de uitgang van de luchthaven of het treinstation met een geregistreerd bord te wachten en helpen u met uw bagage.
GEORGANISEERDE TERUGKEER, EEN DAG STER
GEORGANISEERDE TERUGKEER, EEN DAG STER
GEORGANISEERDE TERUGKEER, EEN DAG STER Met onze prachtige Rolls-Royce Phantom!
Organiseert u een diner, een outlet en wilt u zich richten op prestige ? U wordt begeleid door één of twee van onze veiligheidsagenten die uw boodschappen zullen dragen tijdens uw dagje winkelen. In enkele woorden : vriendelijk, aangenaam, comfortabel en 100% veilig vervoer.
VOERTUIGONDERHOUD
VOERTUIGONDERHOUD
VOERTUIGONDERHOUD en het schoonmaken
Als drukke bedrijfsleider vindt u nooit tijd om uw voertuig te verwennen. MPC Services biedt juist een onderhouds- en reinigingsdienst voor uw voertuig. In de praktijk gebruiken we producten die perfect zijn afgestemd op de carrosserie van uw auto en uw binnenste. Resultaat: een voertuig dat schittert, in een nieuwe staat!
Get a free quote

Everything you need for you